Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski i zabavni program

Plant market stiže na Branimirovu tržnicu: Evo što sve očekuje ljubitelje biljaka i njihove zelene ljubimce

Foto: Maja Riznić
1/3
23.04.2024.
u 10:53

Organizirane su i besplatne radionice, pa će svi zainteresirani u subotu moći sudjelovati u radionici kolektiva Plastic Jungle o izradi predmeta od plastike, dok će Biljke.plants polaznike podučiti kako izraditi vlastiti pustinjski terarij

Zagrebačka Branimirova tržnica postat će mali zeleni raj, prepun biljaka koje će tamo stići u sklopu prvog Plant marketa, na kojemu će svi ljubitelji biljaka imati priliku uživati u filmovima o biljkama i glazbi za biljke, te će ih moći kupovati, mijenjati, mirisati i o njima učiti te brinuti. 

Program će se odvijati u subotu i nedjelju od 10 sati, a posjetitelji će imati priliku upoznati i podržati izlagače koji se bave biljem i njihovom opremom. Organizirane su i besplatne radionice, pa će svi zainteresirani u subotu moći sudjelovati u radionici kolektiva Plastic Jungle o izradi predmeta od plastike, dok će Biljke.plants polaznike podučiti kako izraditi vlastiti pustinjski terarij. Nedjelja je rezervirana za Koshmar design koji će ljubiteljima biljaka pomoći u izradi keramičke teglice za bilje, a znatiželjni mališani stariji od 12 godina putem radionice presađivanja biljaka naučit će mnoge praktične vještine. 

VEZANI ČLANCI:

Posjetitelji će moći i razmjenjivati svoje zelene ljubimce i tako se upoznati s onima s kojima dijele strast prema održavanju i voljenju biljaka, a na platou Branimirove tržnice u subotu od 20 sati prikazivat će se i dva dokumentarna filma “Strujanja” i “Sakupljači bilja”.  Atmosferu će upotpuniti glazba za biljke kojom će dirigirati DJ Jeff Jarunsky, a Kampica će nuditi priliku za osvježenje i odmor, za biljke i njihove vlasnike. 

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na Facebook stranici Hortiarta, a broj polaznika radionica je ograničen pa je za sudjelovanje potrebna prijava na mail info@hortiart.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije